06-52302812 info@schuring-zn.nl

Uw opdracht…

Loonbedrijf Schuring & Zn. ziet uw opdracht als haar belangrijkste uitdaging. Elke dag worden wij graag opnieuw uitgedaagd om uw natuur- of landschapsbeheer opdracht binnen de gestelde eisen met onze machines onder verschillende omstandigheden te realiseren.

Het belangrijkste wat u van ons moet onthouden is dat Loonbedrijf Schuring & zn. altijd ambitieus en gemotiveerd is uw opdracht tot het einde toe professioneel af te leveren.

Elke dag natuur- of landschapsbeheer uitdaging!

Geen dag is bij ons gelijk. Zo staan we 4 dagen achtereen de bermen te frezen in de Gemeente Noordenveld. Een paar dagen later bieden we ondersteuning bij het plaatsen van de geluidswallen langs de A7, bij het Julianaplein te Groningen. Waarna wij weer een paar dagen later de rondwegen in de Gemeente Assen aan het maaien zijn om vervolgens daarna weer de slootwallen of taludbermen in een volgende gemeente of provincie te maaien.

Verschillende natuur- of landschapsbeheer projecten!

Of het nu gaat om de reconstructie van bermkanten langs provinciale wegen om de waterafvloeiing opnieuw te reguleren, het aanleggen van een compleet nieuw natuurgebied of het zetten van nieuwe beschoeiing in een kanaal of sloot op een moeilijk te bereiken locatie. Er zijn weinig opdrachten of projecten die ons te groot worden of niet uitdagen.

Elk specialisme binnen bereik

Met Loonbedrijf Schuring & Zn. heeft u elke specialisme binnen de professionele natuur- en landschapsbeheer binnen bereik. Hebben wij een specialisme niet binnen ons eigen bedrijf dan zetten wij het in via een collega in ons netwerk. Op deze manier bent u verzekerd van de aanpak van u gehele project.

Uw werk uitbesteden?

Ook uw werk of uw opdracht uitbesteden? Wij luisteren graag vrijblijvend naar uw wensen. Desgewenst denken wij graag met u mee in het vinden van de beste oplossing voor uw situatie. Nodig ons eens uit door op de knop “Klik hier!” rechts bovenin dit scherm te klikken onder de tekst “Heeft u interesse in onze diensten?”.